Detoxifiere naturala in cazul unui vaccin nedorit ?

De la inceput mentionez ca nu intru in polemica vaccinurilor tocmai pentru ca mi se pare o discutie interminabila, cu argumente solide de ambele parti. De altfel, daca sunt curiosi printre voi, eu sunt pro vaccinare, dar asumat si in urma unor analize amanuntite. M-as intoarce la vechile scheme pe care eu si cei de varsta mea le-am prins (atunci când rar se intampla sa existe reactii adverse violente sau chiar decese ), scheme care nu includeau amestecul a mai multor vaccinuri. Fiecare era de sine statator si produs (si asta e un amanunt important, dar pe care nu-l voi dezvolta) de Institutul Cantacuzino. In plus as informa clar fiecare individ despre riscurile care exista si as efectua controale si analize amanuntite fiecaruia. As creste varsta de vaccinare in cazul bebelusilor si as prelungi perioadele dintre vaccinuri. Pe scurt as accepta ca fiecare este unic ! Stiu ca sunt printre voi si persoane anti-vaccinare care au cu siguranta alte pareri. Repet, nu despre asta voi scrie in cele ce urmeaza.

Din capul locului trebuie specificat ca vaccinul nedorit este acela pe care o lege te obliga sa-l faci – cam cum se intampla in zilele noastre. Cam toata lumea a auzit de substantele pe care un vaccin le contine, precum mercur, aluminiu sau alti compusi chimici care odata raspanditi in organism pot produce serioase leziuni neurologice sau chiar decesul. Desigur, aici vorbim de cazurile exceptionale sau despre reactiile adverse pe care unele persoane le pot avea. Ele exista intr-un numar mic comparativ cu acelea unde nu exista semnale negative, insa asta nu inseamna ca trebuie ignorate.

In situatiile in care vaccinurile produc leziuni severe se vorbeste de cele mai multe ori de un sistem imunitar scazut, incapabil sa elimine adjuvantii chimici intr-un mod natural, la fel cum se intampla in cazul majoritatii. Pentru a evita eventualele complicatii aparute in urma unui vaccin sunt unele masuri pe care le puteti lua cu doar cateva zile inainte de eveniment. Asadar, consumati multe lichide si alimente sanatoase, includeti mineralele in dieta, sulful si alte elemente – asta va ajuta organismul sa se elibereze mult mai repede de substantele chimice. Mai multe informatii pe care le puteti gasi valoroase sunt in materialul de mai jos. Si nu uitati: orice exces dauneaza !

 

Sursa info: http://www.naturalnews.com
Sursa foto: http://www.openclipart.org
                    http://www.sciencebasedmedicine.org

 

13 Iunie 2017

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: