Aluminiul gasit in creierele persoanelor cu autism – valori alarmante

Un nou studiu indica expunerea la aluminiu ca ducand direct catre distrugeri neurologice catastrofale. In urma studiului a zece creiere provenind de la zece donatori (care aveau autism) au fost inregistrate cele mai mari valori de aluminiu. Dr. Christopher Exley a identificat aluminiul in celulele imune ale creierului, in microglia (ansamblu de celule microgliale, care compun 5% din celulele sistemului nervos central. Este situat predominant în substanța cenușie, ca satelit al neuronilor și al vaselor sanguine. În substanța albă este situat ca satelit prefibrilar. ), in celulele gliale, care au rolul de susținere a neuronilor, de hrănire a acestora, de transmitere a influxului nervos, de digestie a resturilor neuronale. Celulele gliale sau nevrogliile sunt capabile de diviziune, spre deosebire de neuron care nu este.

creier aluminiuCum poate un copil de 15 ani sa aiba aceeasi cantitate de aluminiu ca o persoana mult mai in varsta decat el si , care, a decedat din cauza Alzheimer-ului ?

Dr. Exley a identificat implicatii serioase ale valorilor (uriase) de aluminiu pe care le primesc copiii de azi ( 5000 mcg ) pana la 18 luni. Daca se administreaza si alte vaccinuri optionale, cantitatea poate ajunge la 5250 mcg de aluminiu.

Fiind unul dintre liderii mondiali in cercetarea  toxicitatii aluminiului, Dr. Exley (ajutat de Dr. Lucija Tomljenovic, experta in biologia moleculara) a identificat urmarile negative pe care le are prezenta aluminiului in creierul uman. De altfel, nu se poate vorbi de valori ridicate, intrucat prezenta aluminiului in creier este deja anormala. 

Lucrarea publicata in urma cu cateva zile in ”Journal of Trace Elements in Medicine and Biology” prezinta concluziile studiului in care majoritatea subiectilor au fost adolescenti si tineri care au decedat in jurul varstei de 20 de ani.

59 de mostre din cinci zone diferite ale creierului (de la o femeie si cinci barbati, toti diagnosticati in timpul vietii cu autism) au prezentat cantitati semnificative de aluminiu. Valorile depistate in cazul unora dintre subiecti au fost in concurenta directa si foarte stransa cu acelea identificate in cazul dementei dialitice (o repercusiune rara si foarte grava a utilizarii solutiilor necesare in efectuarea dializei), ale carei victime au avut unele dintre cele mai ridicate nivele de aluminiu din istoria medicala.

Valorile de aluminiu au fost mult mai ridicate la barbati decat la femei, substanta fiind identificata in interiorul celulelor – in timp ce, in cazul femeilor, aceasta a fost identificata in afara lor. Aluminiul a fost depistat atat in materia cenusie, cat si in cea alba (materia cenusie este responsabila cu procesarea informatiilor, in timp ce materia alba cu conexiunile).

Desigur ca sunt multe astfel de amanunte, insa concluzia este cea mai importanta. In incheierea prezentarii datelor studiului, cercetatorii au afirmat foarte clar ca exista o legatura  sigura intre vaccinuri (care contin aluminiu) si autism. De altfel, inca din 2011, acelasi om de stiinta concluziona ca acolo unde sunt inregistrati mai multi indivizi cu autism exista cele mai multe vaccinuri. Facand un calcul pentru vaccinurile primite  pana la varsta de 18 ani  (inclusiv perioada in care indivizii se afla in pantecele mamelor lor) , copiii americani pot ajunge la 73! de vaccinuri. In SUA, in prezent unul din 68 de copii are autism.

UPDATE FOARTE IMPORTANT ! Nici eu si nici autorii nu afirma ca vaccinurile, in totalitatea lor, duc in orice situatie la autism, ci doar ca aluminiul pe care il contin dauneaza ireversibil in cazul unor indivizi. In concluzie, nimeni nu se opune vaccinurilor!

 

Mai multe despre acest studiu gasiti accesand documentul oficial de mai jos:

https://worldmercuryproject.org/wp-content/uploads/Mold-2017-Aluminum-in-Brain-Tissue-and-Autism.pdf

 

Sursa info: wordmercuryproject.org

Sursa Foto: http://www.static5.depositphotos.com

 

1 Decembrie 2017

 

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: