Terapii, studii si alte noutati (d)in intreaga lume

Aici veti gasi informatii despre majoritatea terapiilor care se aplica in intreaga lume. Personal consider ca nici o terapie in lumea asta nu poate duce la beneficii maxime, daca nu se potriveste individului in cauza. Si, sa nu uit, daca nu este aplicata de cine trebuie, cand trebuie, cu rabdare, iubire si incredere. Terapeutii robotizati, care refuza din start existenta altor metode, care nu sunt constienti ca fiecare program trebuie construit pentru fiecare copil in parte, care nu stiu sa se apropie de individul cu autism si de familia acestuia (nu stiu cum dar, copiii cu autism simt aproape intotdeauna falsitatea unui om ! ), care nu dau mai departe din cunostintele pe care le detin si care nu sunt intr-o permanenta cautare de a-si face treaba mai bine, duc automat la rezultate mai slabe. Indiferent de ce terapie vorbim! Despre asta o sa scriu intr-un alt articol.

Sper ca informatiile din aceasta sectiune sa va dea putere, speranta si mai ales sa va duca pe ”drumul cel bun”, asta insemnand sa puteti alege terapia care i se potriveste copilului vostru.

Nu in ultimul rand veti citi despre ultimele descoperiri si, sa nu uit, despre tot felul de lucruri noi din intreaga lume. Toate, evident, despre si pentru autism.

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: