”Autism in love”, documentarul care misca inimi si da de gandit … mult si profund

Astazi scriu despre un documentar excelent. L-am urmarit aseara si sunt convinsa ca si voi o puteti face, daca nu aveti pretentia unei subtitrari. Se numeste ”Autism in love” si expune parti din vietile a patru adulti cu autism: Lenny, Lindsey, Stephen si Dave.

E drept, subiectul principal este dragostea pe care o pot simti sau oferi persoanele cu autism. Cu toate astea, regizorul si producatorul Matt Fuller a avut grija sa surprinda cat mai multe momente cheie, telespectatorii avand sansa sa arunce o privire in vietile celor patru personaje, al caror grad de afectare , intelegere si acceptare este diferit.

Nu am fost buna niciodata la comentarii in scoala, asa ca nu am de gand sa umplu pagina doar de dragul de a vedea ceva text aici. Va las cu trailerul si cu un link pe care il puteti accesa pentru a vedea ce au mai facut personajele dupa realizarea acestui documentar.

”Autism in love” a castigat in 2015 doua premii pentru cel mai bun documentar si unul in cadrul Festivalului de Film de la Napoli, iar in 2016 inca un premiu pentru cel mai bun film care abordeaza problema oamenilor cu dizabilitati.

 

 

5 Iulie 2017

Advertisements

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: